PORT ARTUR 1, PÄRNU  We are open:  Mon–Sat 10:00–20:00, Sun 10:00–18:00  Free delivery within Estonia to a Smartpost parcel machine for orders from €49. A 5% loyalty discount applies when logged in

Mungoad, mahe, 500g

Price:
3,50 €
Qty.: - +
Mahe mungoad – tervislik ja mitmekülgne valik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest

Lühikirjeldus

Mungoad on väikesed rohelised kaunviljad, mis on tuntud oma kõrge valgusisalduse ja kergesti seeditavate omaduste poolest. Need on eriti populaarsed Aasia köögis ning sobivad suurepäraselt idandamiseks, suppideks, hautisteks ja salatiteks.


Miks valida?

  • Kõrge taimse valgu ja kiudainete sisaldusega

  • Kergesti seeditavad ja sobivad hästi idandamiseks

  • Mahepõllumajandusest – puhas ja looduslik

  • Mitmekülgne kasutus erinevates roogades

  • Sobib vegan- ja taimetoitlaste toidulauale


Kasutussoovitus

Mungube võib kasutada nii idandatult kui ka keedetult. Idandamiseks leota ube vees 8–12 tundi, seejärel loputa ja jäta niiskesse keskkonda idanema, loputades paar korda päevas. Keetmiseks leota ube 4–6 tundi, seejärel keeda värskes vees 30–40 minutit või kuni pehmed. Sobivad suurepäraselt suppidesse, hautistesse, salatitesse ja karridesse.


Koostisosad

100% mahe mungoad


Säilitamine

Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Pärast avamist sulgeda hoolikalt.


Toitumisalane teave (100 g kohta)

Energia: 1452 kJ / 347 kcal
Rasvad: 1,2 g – millest küllastunud: 0,3 g
Süsivesikud: 62,6 g – millest suhkrud: 6,6 g
Kiudained: 16,3 g
Valgud: 23,9 g
Sool: 0,02 g


Retsept: Mungoa-köögiviljakarri

Koostisosad:

  • 200 g keedetud mungube

  • 1 sibul, hakitud

  • 2 küüslauguküünt, purustatud

  • 1 porgand, viilutatud

  • 1 paprika, tükeldatud

  • 1 tl karri maitseainet

  • 1/2 tl kurkumit

  • 400 ml kookospiima

  • Sool ja pipar maitse järgi

  • Õli praadimiseks

Valmistamine:

  1. Kuumuta pannil õli ja prae sibul ning küüslauk klaasjaks.

  2. Lisa porgand ja paprika, prae paar minutit.

  3. Sega juurde karri ja kurkum, prae veel minut.

  4. Lisa keedetud mungoad ja kookospiim, lase keema tõusta.

  5. Hauta madalal kuumusel 10–15 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.

  6. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri riisi või naaniga.



Mungoad mahe 500 g on kergesti seeditavad ja valgurohked kaunviljad, mis sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja idandamiseks. Tervislik ja toitainerikas valik taimetoidulauale – puhas mahevalg It's Bio e-poest.

Similar products
Mahe Pruun Basmati Riis – looduslikult aromaatne ja täisväärtuslik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Pakistan
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
SKU: 05062011910
2,50 €
Mahe plaksumais – tervislik ja mitmekülgne valik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: türgi
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
SKU: 805872034
3,25 €
Mahe toortatar (kruup) 1 kg
Päritolumaa: Eesti
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik

SKU: 7293628
5,50 €
Gluteenivaba ja kõrge valgusisaldusega mahe kikerhernejahu. Kas teadsid?
* Kui segada kokku võrdsetes osades vett ja kikerherne jahu ehk Gram jahu, võib saadud segu kasutada retseptides muna taimse aseainena.
* India naised kasutavad vee või jogurtiga segatud Gram jahu näonaha koorimiseks.
Päritolumaa: Türgi
SKU: 0582027192
3,80 €
Mahe punane kinoa – tervislik ja mitmekülgne valik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
SKU: 1234567801327
5,19 €