Ghee (selitatud või), mahe, 250g
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Kirjeldus
Ghee ehk selitatud või on traditsiooniline India köögis kasutatav rasvaine, mis saadakse või kuumutamisel, mille käigus eemaldatakse vesi ja piimavalgud. Tulemuseks on puhas rasv, mis on laktoosivaba ja sobib suurepäraselt kõrgel temperatuuril küpsetamiseks ning praadimiseks. Gheel on pähkline maitse ja aroom ning see on hinnatud ka ajurveeda meditsiinis.
Koostisosad
-
100% piimarasv*
*mahepõllumajandusest
Allergeenid
Võib sisaldada piimavalgu jääke.
Säilitamistingimused
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida suletud anumas ning kaitsta kuumuse ja otsese päikesevalguse eest.
Toitumisalane teave 100 g kohta
-
Energiasisaldus: 3763 kJ / 899 kcal
-
Rasvad: 99,9 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 65,8 g
-
-
Süsivesikud: 0 g
-
millest suhkrud: 0 g
-
-
Kiudained: 0 g
-
Valgud: 0 g
-
Sool: 0 g
Retseptisoovitus: Ghee praetud köögiviljad
Koostisosad:
-
2 supilusikatäit It's Bio ghee'd
-
1 porgand, viilutatud
-
1 suvikõrvits, viilutatud
-
1 punane paprika, viilutatud
-
Sool ja pipar maitse järgi
-
Värske petersell kaunistamiseks
Valmistamine:
-
Kuumuta pannil ghee keskmisel kuumusel.
-
Lisa viilutatud köögiviljad ja prae 5–7 minutit, kuni need on kuldpruunid ja pehmed.
-
Maitsesta soola ja pipraga.
-
Serveeri soojalt, kaunistatuna värske peterselliga.

Mahe ghee ehk selitatud või (250 g) on puhastatud kvaliteetne rasv, mis sobib suurepäraselt praadimiseks, küpsetamiseks ja ajurveeda toitumiseks. Laktoosivaba, kõrge kuumataluvusega ning rikkaliku maitsega – It's Bio e-poest.
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa:Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik