Parema teenuse pakkumiseks kasutab meie veebileht küpsiseid (cookies). Veebilehte kasutades või vajutades OK, nõustud meie privaatsuspoliitikaga.
Loe lähemalt
Meie orgaanilised maitseained on aromaatsed, tugevamaitselised ja hulgaliste tervistavate omadustega. It's Bio valikust leiad nii klassikalise musta pipra, põnevad idamaised vürtsid kui ka luksuslikud muskaatpähklid.maitseainete müük, mahe maitseainete müük, maitseainete hulgimüük, kuivatatud ürdid, maitseained müük, mahe maitseained müük, orgaanilised maitseained müük, kuivatatud maitseained müük
Aed-mustköömne seemneid kasutatakse India ning Kesk-Ida toitudes. Mustad seemned meenutavad sibula, musta pipra ja oregano kombinatsiooni. Mustköömne seemned annavad maitset karridele, aedviljadele ning kaunviljadele. Samuti võib seemned kasutada köögiviljade, salatite ja linnuliharoogade maitsestamiseks. Mõningates maades kasutatakse seemneid leiva maitsestamiseks (naan).
Ajowani seemneid ehk karusköömneid kasutatakse enamasti India köögis. Selle intensiivselt ürdine tüümiani maitse sobib eriti hästi tärkliserikaste toitude, näiteks soolaste küpsetiste või leiva sisse. Alustuseks prae seemneid õlis, et vabastada nende pähkline maitse ja seejärel lisa seemneid karridele, kartuli- või köögiviljaroogadele. Tugevama maitse saamiseks purusta seemned enne kasutamist uhmris. Karusköömned on suurepärane lisand taimetoidu maitsestamiseks. Ajowani seemned sobivad hästi tamarindi, koriandri, köömne ja apteegitilliga.
Aniisiseemneid kasutatakse suppide, kala, aedviljade ja tee maitsestamiseks. Aniis sobib hästi ka kompottide, kookide, pirukate, leibade ja isegi marjapüreede või -hoidiste maitsestamiseks.
Basiilik on võrratu Itaalia köögi klassika. Kasuta pastaroogades, pitsades või ka teistes ahjuroogades. Imeline basiiliku maitse muudab iga sinu toidu vastupandamatult maitsvaks.
Himaalaja sool pärineb maailma kõrgeimatest mägedest, kus miljoneid aastaid tagasi oli soolane ookean. Himaalaja sool on puhtaim saadaval olev sool Maal ning suurepäraseks alternatiiviks lauasoolale.
Himaalaja lauasool e. Roosisool. Rohkem kui 250 miljoni aasta eest ladestunud kristallsool sisaldab enam kui 82 inimkehale vajalikku looduslikku mineraali. Roosa värv on tingitud kõrge mineraalainete sisalduse tõttu soolas (raud, kaalium ja magneesium), mis on olulised hea tervise tagamiseks. 100% loodustoode. Keemiliselt töötlemata ja ei sisalda sünteetilisi lisaaineid.
Kadakamarju saab kasutada maitselisanditena paljudes roogades.
Kasutatakse uluki-, linnu-, sea- ja jäneseliha, hapukapsa, pasteedi, marinaadide, täidisete, vorstide, kapsatoitude ja puljongi maitsestamiseks.
Kaneel sobib imeliselt nii magusate kui ka soolaste toitude maitsestamiseks. Kaneeli iseloomustab soojus ja jõud, mis peitub tema põnevas maitsekoosluses.
Kaneeli kasutatakse erinevat tüüpi küpsetistes, hõõgveinis jne. Kaneel sobib eriti hästi magustoitudega nagu riisipuding, mannapuder, kompott või õunaroad.
Kardemon on hinnatud vürts, mis kuulub peaaegu kõikide vürtsisegude koosseisu. Tuntuimad nendest on karri ja garam masala. Iseseisvalt kasutatakse kardemoni peamiselt pagaritööstuses mitmesuguste küpsetiste, magusate pirukatäidiste jm. maitsestamiseks. Eriti hästi sobib kohvi sisaldavatesse toodetesse.
Koriander on tervislik vürts, mis on mitmete vürtsisegude, marinaadide, tšillikastmete, kastmete, suppide ja karri ühine koostisosa ning sobib hästi sibulate, paprika, tomati ja kartuliga.
Koriander on tervislik vürts, mis on mitmete vürtsisegude, marinaadide, tšillikastmete, kastmete, suppide ja karri ühine koostisosa ning sobib hästi sibulate, paprika, tomati ja kartuliga.
Kurkum (harilik kollajuur) sisaldab rikkalikus koguses tervendavaid antioksüdante ja vitamiine. Kurkumis on ohtralt C, E ja K vitamiini, tänu millele kaitseb kurkum organismi krooniliste põletike korral. Samuti tugevdab kurkum ka neerupealisi, suurendades seeläbi vastupanuvõimet stressile ning parandab südame ja veresoonkonna seisundit.