Porgandi & läätse pesto, mahe
Hind:
3,96 €
Mahe porgandi & läätse pesto, mis sobib suurepäraselt võileivale, näkileivale või riisivahvliga söömiseks. Samuti sobib toode pasta täienduseks. Pesto on gluteenivaba.
Koostis: Tomatimahl*(28%), porgand (24%)*, sibul*, vesi, petersell*, läätsed* (4,2%), extra virgin oliiviõli*, sool, pipar*. *=mahepõllumajandusest.
Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 3-4 päeva jooksul.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
- energiasisaldus: 193 kJ/ 46 kcal
- rasvad: 1,7 g,
- millest küllastunud rasvhapped: 0,3 g
- süsivesikud: 5,3 g,
- millest suhkrud: 3,1 g
- kiudaineid: 2,4 g
- valgud: 1,2 g
- sool: 0,77 g.
Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 3-4 päeva jooksul.
Sarnased tooted
Orgaaniline punase veini äädikas. Valmistatud Itaalia punastest viinamarjadest.
Tootekood:
, Laoseis: 7
3,20 €
Modena palsamiäädikas on valmistatud orgaanilistest Emili viinamarjadest, mis on laagerdunud traditsioonilistes puuvaatides. See on suurepärane lisand Vahemere köögi roogadele, sh. liha, salatite, marinaadide ja kastmete jaoks. Palsamiäädika happesus: 6%.
Tootekood: A06-07
, Laoseis: 3
3,90 €
Kontsentreeritud tomatitest valmistatud mahe tomatipüree. Tomatipüree pälvis NATURA FOOD messil beECO konkursil NATURA FOOD 2018 kuldmedali.
Tootekood: 1234567801558
, Laoseis: 23
3,40 €
Mahe apelsini marmelaad, mida on hea lisada hommikustele pannkookidele ja erinevatele magustoitudele.
Tootekood: 1234567801680
, Laoseis: 2
4,10 €
Mahe ja siiside tekstuuriga Dijon sinep.
Sinepiga ergutad sülje, maomahla ja sapi eritumist, mistõttu aitab sinepiga maitsestatud toit seedimist hõlbustada: sinepi toimel püsib toit kauem maos ja seedimisprotsess on põhjalikum. Tänu teravale maitsele pidurdab sinep ka toidu riknemist. Kibedust põhjustaval sinepiõlil on põletikuvastane toime ja see hävitab mikroobe. Nii et igal juhul peab sinep igal peolaual koha sisse võtma!
Sinepit kasuta nagu maitseainet, lisades seda kastmetesse ja marinaadidesse.
Vana hea nipp klassikalise kartulisalati maitsestamiseks: sega majoneesi-hapukoorekastmesse veidi sinepit ja maitse saab võrratu!
Sinepiga ergutad sülje, maomahla ja sapi eritumist, mistõttu aitab sinepiga maitsestatud toit seedimist hõlbustada: sinepi toimel püsib toit kauem maos ja seedimisprotsess on põhjalikum. Tänu teravale maitsele pidurdab sinep ka toidu riknemist. Kibedust põhjustaval sinepiõlil on põletikuvastane toime ja see hävitab mikroobe. Nii et igal juhul peab sinep igal peolaual koha sisse võtma!
Sinepit kasuta nagu maitseainet, lisades seda kastmetesse ja marinaadidesse.
Vana hea nipp klassikalise kartulisalati maitsestamiseks: sega majoneesi-hapukoorekastmesse veidi sinepit ja maitse saab võrratu!
Tootekood: 1234567801798
, Laoseis: 9
3,40 €