Pesto "Genovese", mahe, 130 g (Alce Nero)
Päritolumaa: Itaalia
Sertifikaat: Mahepõllumajandus
Kirjeldus
Klassikaline Itaalia pesto Genovese on valmistatud mahedalt kasvatatud basiilikust, extra virgin oliiviõlist, küüslaugust, Parmigiano Reggiano juustust ja seedermänniseemnetest. Intensiivne ja värske maitse sobib ideaalselt pasta, võileibade või grillitud köögiviljade juurde.
Sobib: Vahemere köök, pastakaste, kiire eine, looduslik maitseelamus.
Koostis: Basiilikupasta* 46% (basiilik* 41%, päevalilleõli*, sool), extra virgin oliiviõli*, india pähklid*, parmesan* 2,5% (lehmapiim*. sool, laap), pecorino juust* (lambapiim*, laap, juust), sool, piiniapähklid* 0,9%, küüslauk*. *=mahepõllumajandusest
Kasutamine: keeda pasta ja lisa pestosegu pastale, seejärel sega ja serveeri. Sobib kasutamiseks ka muude kastmete, sh dipikastmete maitsestamisel ja salati maitsestamiseks.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
- energiasisaldus: 1940 kJ/ 462 kcal
- rasvad: 47 g,
- millest küllastunud rasvhapped: 6,7 g
- süsivesikud: 5,1 g,
- millest suhkrud: 2,7 g
- kiudaineid: 1,0 g
- valgud: 4,2 g
- sool: 2,7 g.
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Itaalia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Holland
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Saksamaa