Tootegrupid

  

PORT ARTUR 1, PÄRNU

Oleme avatud:

   E-L 10-20, P 10-18  

  Alates 49€ on Eesti-sisene transport Smartpost pakiautomaati tasuta  

Pruunid läätsed, mahe, 500g

Hind:
Mahe pruunid läätsed – tervislik ja mitmekülgne valik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest

Lühikirjeldus

Mahepruunid läätsed on suurepärane taimse valgu ja kiudainete allikas, sobides ideaalselt suppidesse, salatitesse, hautistesse ja taimetoidupasteetidesse. Nende neutraalne maitse ja kerge tekstuur muudavad need mitmekülgseks koostisosaks erinevates roogades.


Miks valida?

  • Kõrge valgusisaldusega – 24 g / 100 g

  • Rikkalik kiudainete allikas – 11 g / 100 g

  • Mahepõllumajandusest – puhas ja looduslik

  • Gluteenivaba – sobib gluteenitalumatutele

  • Mitmekülgne kasutus erinevates roogades


Kasutussoovitus

Loputa läätsed enne keetmist. Keeda vahekorras 1 osa läätsi ja 2 osa vett umbes 30–45 minutit või kuni pehmed. Lisa sool keetmise lõpus. Sobivad hästi suppidesse, hautistesse, salatitesse ja taimetoidupasteetidesse.


Koostisosad

100% mahe pruunid läätsed


Säilitamine

Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Pärast avamist sulgeda hoolikalt.


Toitumisalane teave (100 g kohta)

  • Energia: 1461 kJ / 346 kcal

  • Rasvad: 2,2 g – millest küllastunud: 0,4 g

  • Süsivesikud: 52 g – millest suhkrud: 1,5 g

  • Kiudained: 11 g

  • Valgud: 24 g

  • Sool: 0,02 g


Retsept: Pruunide läätsede hautis köögiviljadega

Koostisosad:

  • 200 g mahe pruunid läätsed

  • 1 porgand, tükeldatud

  • 1 sibul, hakitud

  • 2 küüslauguküünt, purustatud

  • 1 paprika, tükeldatud

  • 400 g purustatud tomateid

  • 1 tl kuivatatud tüümiani

  • Sool ja pipar maitse järgi

  • Oliiviõli praadimiseks

Valmistamine:

  1. Loputa läätsed ja keeda neid 30 minutit või kuni pehmed.

  2. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae sibul ning küüslauk klaasjaks.

  3. Lisa porgand ja paprika, prae paar minutit.

  4. Sega juurde purustatud tomatid ja tüümian, lase keema tõusta.

  5. Lisa keedetud läätsed, maitsesta soola ja pipraga ning hauta 10 minutit.

  6. Serveeri soojalt koos värske leivaga.

läätsed, pruunid läätsed
Sarnased tooted
Amarant on hea mangaani, magneesiumi, fosfori ja raua allikas. Kasuta amaranti pudruna, salatites või õhitult magustoitudes.
Päritolumaa: India.
Tootekood: 123456780122
3,55 €
Mahe punane riis – tervislik ja mitmekülgne valik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Kambodža
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Tootekood: 27047104
4,20 €
Tõrvaaugu toortatrajahu 1000 g
Päritolumaa: Eesti
Tootja: Tõrvaaugu Mahetalu
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Tootekood: 6884994
5,90 €
Mahe röstitud tatar 500 g
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Tootekood: 82928472
3,20 €
Mahe punane kinoa – tervislik ja mitmekülgne valik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Tootekood: 1234567801327
5,30 €