Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika
ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE
 
Veebipoe itsbio.ee isikuandmete vastutav töötleja on Hovere Property OÜ (registrikood 12720372) asukohaga Papli 21, Pärnu, tel 56 357 772 ja e-kiri info@itsbio.ee.
 
Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Isikuandmed on andmed, mida Hovere Property OÜ kogub üksikisikuga e-poest sooritatud tellimuse täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks.
• kontaktandmete (sh sinu nimi, isikukood, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, eelistatud kontakteerumisviis) esitamisel meie veebisaidil.
• ostu või tellimuse sooritamisel meie e-poes isiku kontaktandmete või ostueelistusi puudutavate andmete talletamisel. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi, telefoninumbrit ja teisi andmeid)

Muude andmete kogumine

Kogume ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht).
Võime koguda ka andmeid üldistatud klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on kõige huvipakkuvamad. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena.
 

Kogutud isikuandmete kasutamine

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente e-poe tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi teda huvitada võivatest toodetest, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada. Kogutud isikuandmeid kasutame ka kauba kohaletoimetamiseks ning kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks.

Kliendi paremaks teenindamiseks võib Hovere Property OÜ avaldada teavet kasutajate kohta kolmandatele osapooltele, kes osutavad Hovere Property OÜ-le teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesanneteks on e-poes müüdavate kaupade transport.

Isikuandmete säilitamine ja pärimine

Kliendiandmeid ja suhtlusajalugu säilitatakse kuni 3 aastat. Maksetega seotud andmeid säilitatakse Raamatupidamisseaduse alusel vähemalt 7 aastat.
Andmetega seotud päringud ja küsimused esitada digiallkirjastatult e-posti teel: info@itsbio.ee 

Isikuandmete kaitse

Hovere Property OÜ rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. 


Kliendi õigused

Kliendi õigused on:

  • Pärida temaga seotud andmeid, esitades sellekohase avalduse e-postiga info@itsbio.ee
  • Võtta tagasi temaga seotud andmete töötlemise nõusolek, esitades sellekohase avalduse e-postiga info@itsbio.ee
  • Nõuda endaga seotud andmete parandamist või muutmist, esitades sellekohase avalduse e-postiga info@itsbio.ee
  • Nõuda endaga seotud andmete kustutamist (kui viimane ei lähe vastuollu seadusega ega takista teenuste pakkumise võimalikkust), esitades sellekohase avalduse e-postiga info@itsbio.ee
  • Esitada kaebus isikuandmete töötlemist jälgivale järelvalveasutusele, kelleks Eesti Vabariigis on Andmekaitse Inspektsioon. http://www.aki.ee 

Turvalisus

Kõiki Hovere Property OÜ e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.
 

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes või püsikliendi avalduse täitmisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente.
Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust aadressil info@itsbio.ee

 

It’s Bio lugu sai alguse tänu imelistele Lovechock tooršokolaadidele. 2016. aastal tuli meile mõte hakata neid tooršokolaade Eestisse tooma. Need tooršokolaadid ei olnud tavalised šokolaadid - need olid mahe, vegan, komposteeritavas pakendis, eetiliselt toodetud ning kõige kvaliteetsematest koostisosadest. Šokolaade hakkasime tutvustama erinevatel laatadel ja messidel. 

 

 

Tooršokolaadid kujunesid kiirelt paljude lemmikuks ja inimesed soovisid neid ka väljaspool laatasid osta. See andis tõuke It’s Bio e-poe loomiseks. Ja ega e-poes ei saa ju vaid tooršokolaadidega piirduda. Seadsime paika peamised põhimõtted millest It’s Bio tootevalikus lähtuda (mahe, kvaliteetne, looduslik)  ning laiendasime tootevalikut veelgi. Haarasime ka teised mahetooted laatadele kaasa ning hakkasime neid tutvustama. 

 

 

Kuna meie tootevalik pidevalt laienes, siis ei saanud me kõiki tooteid laatadele kaasa võtta. Sageli ei mahtunud meil kõik tooted lauale ning pooled tooted jäid meil kastidesse kogu laadapäevaks. Mõistsime, et meil on vaja püsivamat kohta, kus kõik tooted saaksid inimestele nähtaval olla. Sellest sündis mõte teha It’s Biole pood. Esimene pood loodi Pärnus asuvasse Hotell Hansalinna, kuid ka seal tekkis küllaltki kiirelt ruumipuudus. 

Saime aru, et järgmine samm oleks avada veelgi suurem pood. Poe jaoks mõtteid kogudes leidsime pakendivaba poe idee. Ja see kõnetas meid väga. See oli just see puuduolev element, mis muutis It’s Bio poe kontseptsiooni terviklikuks. Juba paari kuu pärast oli meil olemas poeruum ja tehtud esimesed ehitustööd. Poe valmimine käis kiirustades, kuna lähenenemas olid jõulud. Kuid lõpuks 22.detsembril 2018 aastal avas It’s Bio Pärnus enda uksed pakendivabas vormis Port Artur 1-s.

 

 

Oleme tänulikud, et It’s Bio ka meie kliente kõnetab ning täname toetuse eest!