Kaarobi ehk jaanikaunapulber, mahe, 500 g
Päritolumaa: Hispaania
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Kaarobipulber on naturaalselt magus ja kofeiinivaba alternatiiv kakaopulbrile. See valmistatakse jaanikaunaviljade jahvatamisel ning sobib kasutamiseks nii küpsetistes kui ka jookides.
Kaarob sisaldab looduslikke suhkruid, kiudaineid ja mineraale (nt kaltsiumi ja rauda) ning ei vaja lisamagustajaid.
Miks valida
– Looduslikult magus ja kofeiinivaba
– Sobib kakaopulbri asendamiseks
– Ei vaja lisatud suhkrut
– 100% mahepõllumajandusest
– Vegan ja gluteenivaba
Kasutamine
Sega smuutidesse, küpsetistesse, pudru või taimse piima sisse.
Sobib kuuma joogi valmistamiseks (nt “kaarobikakao”) või magustoitude ja energiabatoonide koostisesse.
Tavaliselt kasutatakse samas koguses nagu kakaopulbrit – 1:1 asendus.
Koostisosad
100% mahe kaarobipulber (jaanikaun)
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas, hästi suletuna. Kaitsta niiskuse eest.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energia: 1271 kJ / 303 kcal
Rasvad: 0,3 g
millest küllastunud: 0,1 g
Süsivesikud: 49 g
millest looduslikud suhkrud: 40 g
Kiudained: 39 g
Valgud: 4,6 g
Sool: 0,01 g
Retseptisoovitus: kuum kaarobijook
Sega 1–2 tl kaarobipulbrit 250 ml kuuma taimse piimaga. Lisa soovi korral kaneeli, vaniljet või näpuotsatäis soola. Magustada pole tavaliselt vaja – kaarob on looduslikult magus.
Päritolumaa: USA
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Peruu
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Eesti
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Eesti
Tüüp: Tugevatoimeline ingverijook
Säilitusaineteta • Külmpressitud • Pastöriseerimata