Tootegrupid

  

PORT ARTUR 1, PÄRNU

Oleme avatud:

   E-L 10-20, P 10-18  

  Alates 49€ on Eesti-sisene transport Smartpost pakiautomaati tasuta  

Kadakamarjad, mahe, 100g

Hind: 8,98 €
6,29 €
Kogus: - +
Mahe Kadakamarjad, 100 g
Päritolumaa: ELi väline põllumajandus
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik

Parim enne: 30,05,25

Kirjeldus

Kadakamarjad (Juniperus communis) on aromaatsed vürtsid, mida kasutatakse laialdaselt erinevates köökides. Need sobivad suurepäraselt uluki-, linnu-, sea- ja jäneseliha, hapukapsa, pasteedi, marinaadide, täidiste, vorstide, kapsatoitude ja puljongi maitsestamiseks. Kadakamarjade tugev ja iseloomulik maitse lisab roogadele sügavust ja rikkalikku aroomi.


Koostisosad

  • 100% mahe kadakamarjad (Juniperus communis)*
    *mahepõllumajandusest


Allergeenid

Ei sisalda teadaolevaid allergeene.


Säilitamistingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.


Toitumisalane teave 100 g kohta

Täpne toitumisalane teave ei ole kättesaadav.


Kasutussoovitused

  • Toiduvalmistamine: Sobib suurepäraselt erinevate roogade, nagu ulukiliha, sealiha, kapsatoidud ja puljongid, maitsestamiseks.

  • Maitseainesegud: Kombineeri teiste vürtside ja ürtidega, et luua maitsvaid maitseainesegusid.

  • Tervise toetamine: Kasutada mõõdukalt toidu maitsestamiseks, et toetada seedimist ja ainevahetust.


???? Retseptisoovitus: Mahelamba-ahjupraad rosmariiniga

Koostisosad:

  • 1 kg mahelambakintsu

  • 4 küüslauguküünt

  • 1 spl värsket hakitud rosmariini (võib asendada kuivatatuga, aga siis vähendada kogust 1/3 võrra)

  • 5 kadakamarja

  • 2 spl kanget sinepit

  • 60 ml rapsiõli

  • Soola ja purustatud musta pipart maitse järgi

Valmistamine:

  1. Purusta kadakamarjad uhmris või haki noaga peeneks.

  2. Haki rosmariinilehed 0,5 cm tükkideks.

  3. Puhasta tallekints suurematest kõõlustest ja kelmetest.

  4. Hõõru kints kokku õli, küüslaugu ja kadakamarja-rosmariiniseguga.

  5. Pane õhukindlalt suletuna külmkappi ööpäevaks marineeruma.

  6. Võta liha paar tundi enne küpsetamist toatemperatuurile soojenema.

  7. Seejärel pruunista liha pannil kõigist külgedest, pane malmpotti, kalla põhja 4 cm jagu vett ja kata pealt kaanega.

  8. Küpseta 180-kraadises ahjus 2,5 tundi, kastes lihatükki iga 30 minuti tagant potis tekkinud praeleemega.

  9. Kui liha on valmis, kurna praeleem, eemalda lusikaga pinnale kerkinud üleliigne rasv ning serveeri liha lahtilõigatuna.

See maitsestatud lambapraad on suurepärane roog erilisteks puhkudeks või pühapäevaseks pereõhtusöögiks.



 

Sarnased tooted
Mahe Aniisiseemned, 100 g
Päritolumaa: ELi väline põllumajandus
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Tootekood: 123456780123
8,82 € (10%)
9,80 €
Mahe Basiilik, 50 g
Päritolumaa: ELi väline põllumajandus
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Parim enne: 30.03.2025
Tootekood: 0506201123
0,98 € (50%)
1,95 €
Mahe Vürtspipar (Jamaika pipar), 50 g – It's Bio
Päritolumaa: ELi väline põllumajandus
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Tootekood: 8365291
2,90 €
It's Bio Must Sool (Kala Namak) – 300 g
Päritolumaa: Pakistan
Tootekood: 1234567801563
1,38 €
Mahe Ajowani Seemned (Karusköömned), 100 g
Päritolumaa: ELi väline põllumajandus
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Tootekood: 1234567801624
10,10 €