Oad valged, mahe, 500g

Tootekood: 5011
Kaubamärk: ItsBio
Ühik: tk
Laoseis: 2
Hind:
1,78 €

3,56 €/Kg
Kogus: - +

Valged oad sisaldavad kaltsiumi ja magneesiumi. 

Lisa neid suppidele või pajaroogadesse.

Leota ube enne keetmist vees umbes 8 tundi. Seejärel keeda kuni oad on söömiseks piisavalt pehmed.

Sarnased tooted

Amarant ehk rebashein sobib hästi gluteenivabalt toitumiseks. Amarant sisaldab rikkalikult valku, mineraalaineid, rauda, kaltsiumi ning magneesiumi. 

Amarandis leidub asendamatut aminohapet lüsiini, mistõttu on tegu suurepärase lisandiga vegantoitumise puhul.

Valmista amaranti nagu riisi või valmista hommikuputru.

 

Tootekood: 1802194 ,   Laoseis: 9
3,90 €

Beluga läätsed säilitavad keetmisel oma kuju ja valmides on need tugevama tekstuuriga kui punased ja kollased läätsed. Seetõttu sobivad need hästi salatisesse ja pilaffidesse. 

Tootekood: 6007 ,   Laoseis: 2
4,08 €

Bulgur on kuivatatud ja purustatud nisu

Bulgurit kasutatakse pilaffides, suppides, pagaritoodetes või täidisena.Bulgurit valmistatakse sarnaselt riisiga, ent selle tekstuur sarnaneb rohkem kuskussi omaga.

Tootekood: 1008 ,   Laoseis: 2
2,45 €

Kikerherned on kõrge valgusisaldusega (16-30%),samuti on nad suurepärased kaaliumi-, raua-, magneesiumi-, vase-, tsingi-, foolhappe- ja kiudainete allikad.

Tootekood: 5005
2,65 €

Mandlijahu sobib hästi küpsetistesse gluteenivaba jahuna. Sisaldab rohkelt E-vitamiini ja teisi mandlile iseloomulikke tervislikke omadusi.

Tootekood: 0703198
9,95 €