Oliivid kalamata, mahe, 300g (Nefeli)
Kalamata oliivid (kividega) - rikkaliku ja mõnusa maitsega maheoliivid, mis on ideaalne eelroog või lisand suupistelauale.
Koostisosad: Kalamata mustad oliivid*, punane veiniäädikas*, vesi, meresool. *=mahepõllumajandusest
Kogus: 300g, millest oliive 170g.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
- energiasisaldus: 1224kJ/ 298 kcal
- rasvad: 31 g,
- millest küllastunud rasvhapped: 4,1 g,
- süsivesikud: <0,5 g,
- millest suhkrud: <0,5 g,
- kiudained: 4,7 g,
- valgud: 1,8 g,
- kiudained: 2,5 g,
- sool: 2,8 g.
Soovituslik on pärast avamist hoida jahedas (külmkapis) ja tarbida ära 14 päeva jooksul.
Sarnased tooted
Tempeh on kergelt soolase ja pähklise maitsega, mida mõnikord kirjeldatakse seentega sarnasena. Tempeh annab neutraalse aluse peaaegu kõigile roogadele, omandades kergesti kastme või maitseainete maitse. Eekõige kasutatakse tempehit roogade valmistamisel liha asemel.
Tootekood:
6,00 €
Itaalia päikese all kuivatatud mahe tomatid esimese külmpressi oliiviõlis.
Tootekood: A05-01-2
5,69 €
Rohelised oliivid, kividega.
Tootekood: 1234567801730
7,60 €
Mahedad konservherned sobivad hästi nii salatitesse, pajaroogadesse, supi sisse, lihtsalt prae kõrvale kui ka soolaste küpsetiste sisse. Maheherneid sobib kasutada nii külma, kui ka sooja toidu lisandina.
Säilitada kuivas ja jahedas. Pärast purgi avamist hoida toodet külmikus ja tarvitada ära 2 päeva jooksul. Säilitamistemperatuur: alates 5°C kuni 25°C.
Koostisosad: rohelised herned*, vesi, mesi*, meresool. *=mahepõllumajandusest.
Kogus: 350 g (230 g neto)
Säilitada kuivas ja jahedas. Pärast purgi avamist hoida toodet külmikus ja tarvitada ära 2 päeva jooksul. Säilitamistemperatuur: alates 5°C kuni 25°C.
Koostisosad: rohelised herned*, vesi, mesi*, meresool. *=mahepõllumajandusest.
Kogus: 350 g (230 g neto)
Tootekood: 1234567801826
3,46 €
Küpsetest tomatitest valmistatud mahe tomatipüree, mis sobib ideaalselt erinevate kastmete, suppide ja pitsade põhjades kasutamiseks.
Tootekood: 1234567801890
3,40 €