Päevalilleseemned, mahe, 500g
Päritolumaa: Slovakkia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päevalilleseemned on toitev ja mitmekülgne lisand igapäevatoidule. Need sisaldavad rikkalikult taimset valku, tervislikke rasvu, E-vitamiini ja mineraalaineid. Neutraalse maitse ja kerge krõmpsuvusega seemned sobivad hästi nii soolastesse kui magusatesse roogadesse.
Mahe kasvatuse tulemusena on seemned puhtad, töötlemata ja lisaaineteta – ideaalne valik teadlikuks toitumiseks.
Miks valida
– Hea taimse valgu ja tervislike rasvade allikas
– Sisaldab E-vitamiini, magneesiumi ja seleeni
– 100% mahepõllumajandusest
– Sobib veganitele ja gluteenivabaks toitumiseks
– Looduslik, neutraalse maitsega ja mitmekülgne
Kasutamine
Sobivad hommikusöökidesse, smuutidesse, salatitele, müslidele ja küpsetistesse.
Võib röstida, idandada või kasutada toorelt.
Sobivad ka päevalilleseemnevõi või taimsete pastade valmistamiseks.
Koostisosad
100% mahe päevalilleseemned
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Pärast avamist sulgeda õhukindlalt. Pikemaks säilitamiseks võib hoida külmkapis.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energia: 2450 kJ / 590 kcal
Rasvad: 49 g
millest küllastunud: 4,5 g
Süsivesikud: 12 g
millest suhkrud: 1,7 g
Kiudained: 6,3 g
Valgud: 21 g
Sool: 0,01 g
Retseptisoovitus: röstitud päevalilleseemned salatile või supile
Kuumuta pannil seemned kuivalt 3–5 minutit, kuni need muutuvad kergelt kuldseks ja lõhnavaks. Kasuta krõmpsuva lisandina salatite, suppide või võileivakatete peal.

Päevalilleseemned, mahe, 500g on toitev ja mitmekülgne looduslik toiduaine, mis sobib lisandiks salatitesse, smuutidesse, küpsetistesse või niisama snäkiks. Hea taimse valgu, E-vitamiini ja tervislike rasvade allikas It's Bio e-poest.
Sobib: taimetoit, tervislik snäkk, looduslik valk, toitev lisand.
Päritolumaa: Paraquai
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Rumeenia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Pakistan
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Poola.
Päritolumaa: Kasahstan
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik