Säsi kombucha rabarberi (mahe), 330 ml
Sertifikaat- mahepõllumajanduslik
Säsi rabarberi kombucha on käsitööna valmistatud mahe jook, mis pakub loomulikult kihisevat ja värskendavat maitseelamust. Pastöriseerimata ning elusate kultuuridega kombucha sisaldab probiootikume, ensüüme ja antioksüdante, mis toetavad seedimist ja üldist heaolu. Rabarberi kergelt hapukas noot muudab joogi eriliselt värskeks ja suviselt kergeks – ideaalne valik nii igapäevaseks turgutuseks kui ka pidulauale.
Koostisosad:
-
Filtreeritud vesi
-
Toorroosuhkur
-
Must tee
-
Kombucha kultuur
-
Mahe rabarberimahl
Toitumisalane teave (100 ml kohta):
-
Energiasisaldus: 88 kJ / 21 kcal
-
Rasvad: 0 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
-
-
Süsivesikud: 4,5 g
-
millest suhkrud: 4,2 g
-
-
Valgud: 0 g
-
Sool: 0 g
Säilitamistingimused:
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Pärast avamist säilitada külmkapis ning tarvitada mõne päeva jooksul.
Retsept – Rabarberi kombucha spritz:
-
200 ml Säsi rabarberi kombuchat
-
50 ml mullivett või mineraalvett
-
Viil värsket sidrunit või laimi
-
Jääkuubikuid
-
Kaunistuseks värske münt või rabarberivars
Sega kombucha ja mullivesi klaasis, lisa jää ja sidruniviil. Kaunista mündi või rabarberivarrega. Värskendav ja kerge alternatiiv limonaadile või kokteilile.
Eestis valmistatud mahe rabarberi kombucha – loomulikult mullitav, probiootiline ja kergelt hapukas jook, mis toetab seedimist ja pakub nauditavat värskendust igal aastaajal. Avasta Säsi kombucha It's Bio e-poest.
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: mahepõllumajandusest