Seesamiseemned, must, mahe, 500g
Päritolumaa: Boliivia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Mustad seesamiseemned on intensiivsema maitse ja suurema toiteväärtusega kui valged seesamiseemned. Need sisaldavad rohkelt antioksüdante, taimset kaltsiumi, rauda ja tervislikke rasvu. Traditsioonilises Aasia köögis hinnatud seemned lisavad toitudele maitset, värvi ja krõmpsu tekstuuri.
Sobivad nii toorelt kui kergelt röstitult paljudesse soolastesse ja magusatesse roogadesse.
Miks valida
– Rikkalik looduslike antioksüdantide allikas (sh sesamiin ja sesamool)
– Sisaldab kaltsiumi, rauda ja tervislikke rasvu
– Tugevama maitse ja aromaatsem kui valged seesamiseemned
– 100% mahepõllumajandusest
– Vegan ja gluteenivaba
Kasutamine
Puista salatitele, aurutatud köögiviljadele, riisile või nuudliroogadele.
Sobib küpsetistesse, sushi valmistamiseks ja Aasia köögi lisandiks.
Tugevama maitse saamiseks võib seemneid enne kasutamist kergelt kuumutada kuival pannil.
Koostisosad
100% mahe mustad seesamiseemned
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energia: 2501 kJ / 604 kcal
Rasvad: 54 g
millest küllastunud: 7,7 g
Süsivesikud: 6,0 g
millest suhkrud: 0,3 g
Kiudained: 11,8 g
Valgud: 20 g
Sool: 0,03 g
Kaltsium: ~975 mg
Retseptisoovitus: musta seesami furikake
Sega kokku röstitud mustad seesamiseemned, natuke soola, purustatud vetikapuru ja veidi kuivatatud küüslauku. Kasuta jaapani stiilis maitseaineseguna riisile, salatitele või köögiviljadele.

mustad seesamiseemned, mahe seesamiseemned mustad, öko seesamiseemned, orgaanilised seesamiseemned
Päritolumaa: Paraquai
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Slovakkia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Rumeenia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Kasahstan
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Moldaavia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik