Köögiviljajook (fermenteeritud) Ferla, 250ml
Päritolumaa: Eesti, (Võrumaa)
Kirjeldus:
Ferla on Eestis käsitööna valmiv fermenteeritud köögiviljajook, mis sisaldab elusaid piimhappe- ja bifidobaktereid. See on pastöriseerimata, lisanditeta ning toetab soolestiku tervist ja seedimist.
Koostisosad:
-
Vesi
-
Kapsas
-
Peet
-
Porgand
-
Pohlad
-
Juuretis koos elusate piimhappe- ja bifidobakteritega
-
Himaalaja sool
Toitumisalane teave (100 ml kohta):
-
Energiasisaldus: 4 kJ (1 kcal)
-
Süsivesikud: 0,3 g
-
millest suhkrud: 0,2 g
-
-
Valgud: 0,1 g
-
Rasvad: 0 g
-
Sool: 0,23 g
Kasutussoovitused:
-
Kogus: Soovitatav tarbimiskogus on 100 ml korraga.
-
Aeg: Parim tarbida 20 minutit enne sööki tühja kõhuga.
-
Alternatiivid: Võib tarbida ka koos toiduga või veega lahjendatult.
-
Smuutid: Sobib hästi smuutidesse, muutes need probiootiliseks.
Säilitamistingimused:
-
Hoida pimedas, kuna jook on UV-kiirguse tundlik.
-
Parim säilitustemperatuur on 5–15 °C.
-
Pärast avamist hoida külmkapis ja tarvitada nädala jooksul.
-
Naturaalsuse tõttu võib sisaldada sadet.
Ferla jook on suurepärane valik neile, kes soovivad toetada oma seedimist ja rikastada soolestiku mikrobioomi looduslikul viisil. Selle värskendav maitse ja probiootilised omadused teevad sellest ideaalse lisandi igapäevasesse toitumisse.
Fermenteeritud köögiviljajook Ferla 250 ml on probiootikumirikas ja seedimist toetav looduslik jook. Kergelt hapukas ja värskendav – ideaalne igapäevaseks turgutuseks. Tervislik fermenteeritud jook It's Bio e-poest.
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: mahepõllumajandusest
Kombucha on elus jook, mille loomise meistriks on elusorganism ehk teeseen. See joogimeister valmistab ühte täiuslikku jooki ja tal on kõik pisidetailideni läbi mõeldud- jooki tekivad kasulikud bakterid, mis turgutavad meie immuunsüsteemi. Lisaks on valmis joogis hulganisti vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis kõik toetavad meie keha ja seal toimuvaid positiivseid protsesse. Kõige selle krooniks tekib jooki loomulik mull,
mis aitab kõigel sellel kasulikul organismil paremini omastada.
Kombucha (ehk teeseenejook) kuulub fermenteeritud jookide hulka ning seda on villitud juba mitu tuhat aastat. Isegi Viikingid jõid seda väejooki, enne mereretkele asumist. Teeseenekultuur ehk scoby (symbiotic colony of bacterias and yeast) toodab oma elutegevusega vitamiine, happeid, ensüüme, pärmilisi ja elusaid baktereid. Valmimise käigus tekib jookidesse loomulik mull ja sade. Erinevate teadustöödega on kindlaks tehtud, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi. Viimase teadustööga tõestasid Läti teadlased, et kombucha annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ja on tõhus ka liigesehädade puhul.