Punased oad purgis (kidney), mahe, 400 g
Päritolumaa: Holland
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Kirjeldus
Maitsvad punased kidney-oad sobivad suurepäraselt erinevatesse paja- ja riisiroogadesse.
Koostisosad
-
Punased oad (kidney)*
-
Vesi
-
Sool
*mahepõllumajandusest
Allergeenid
Ei sisalda teadaolevaid allergeene.
Säilitamistingimused
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 48 tunni jooksul.
Toitumisalane teave 100 g kohta
-
Energiasisaldus: 425 kJ / 101 kcal
-
Rasvad: 0,6 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
-
-
Süsivesikud: 13,6 g
-
millest suhkrud: 1,2 g
-
-
Kiudained: 6,2 g
-
Valgud: 7,2 g
-
Sool: 0,63 g
Retseptisoovitus: Vürtsikas punaste ubade tšilli
Koostisosad:
-
1 purk It's Bio punaseid kidney-uubasid
-
1 hakitud sibul
-
2 hakitud küüslauguküünt
-
1 punane paprika, tükeldatud
-
400 g purustatud tomateid
-
1 tl jahvatatud köömneid
-
1 tl tšillipulbrit (vastavalt maitsele)
-
Sool ja pipar maitse järgi
-
2 spl oliiviõli
Valmistamine:
-
Kuumuta oliiviõli potis ja prae sibulat kuni see muutub klaasjaks.
-
Lisa küüslauk ja paprika, prae veel paar minutit.
-
Lisa purustatud tomatid, köömned, tšillipulber, sool ja pipar.
-
Lase segul keema tõusta, seejärel alanda kuumust ja hauta 10 minutit.
-
Lisa nõrutatud punased oad ja hauta veel 10 minutit.
-
Serveeri soojalt koos riisi või leivaga.
Päritolumaa: Holland
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Holland
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Tai
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa:Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik