Säsi kombucha sidruni-ingveri, 330ml
Kirjeldus:
Säsi kombucha on käsitööna valmistatud kergelt karboniseeritud mahe jook, mis ühendab endas sidruni ja ingveri värskendava maitse. See pastöriseerimata jook sisaldab elusaid kultuure, ensüüme ja antioksüdante, toetades seeläbi seedimist ja üldist heaolu.
Koostisosad:
-
Filtreeritud vesi
-
Toorroosuhkur*
-
Roheline tee*
-
Sidruni-ingveri infusioon*
-
Kombucha kultuur
-
= mahepõllumajandusest
Toitumisalane teave (100 ml kohta):
-
Energiasisaldus: 88 kJ / 21 kcal
-
Rasvad: 0 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
-
-
Süsivesikud: 4,5 g
-
millest suhkrud: 4,2 g
-
-
Valgud: 0 g
-
Sool: 0 g
Säilitamistingimused:
-
Hoida jahedas ja kuivas kohas
-
Pärast avamist säilitada külmkapis ja tarvitada kolme päeva jooksul
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: mahepõllumajandusest
Kombucha on elus jook, mille loomise meistriks on elusorganism ehk teeseen. See joogimeister valmistab ühte täiuslikku jooki ja tal on kõik pisidetailideni läbi mõeldud- jooki tekivad kasulikud bakterid, mis turgutavad meie immuunsüsteemi. Lisaks on valmis joogis hulganisti vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis kõik toetavad meie keha ja seal toimuvaid positiivseid protsesse. Kõige selle krooniks tekib jooki loomulik mull,
mis aitab kõigel sellel kasulikul organismil paremini omastada.
Kombucha (ehk teeseenejook) kuulub fermenteeritud jookide hulka ning seda on villitud juba mitu tuhat aastat. Isegi Viikingid jõid seda väejooki, enne mereretkele asumist. Teeseenekultuur ehk scoby (symbiotic colony of bacterias and yeast) toodab oma elutegevusega vitamiine, happeid, ensüüme, pärmilisi ja elusaid baktereid. Valmimise käigus tekib jookidesse loomulik mull ja sade. Erinevate teadustöödega on kindlaks tehtud, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi. Viimase teadustööga tõestasid Läti teadlased, et kombucha annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ja on tõhus ka liigesehädade puhul.
Sertifikaat- mahepõllumajanduslik