Ajowani seemned ehk karusköömned, mahe, 100 g
Ajowani seemneid ehk karusköömneid kasutatakse enamasti India köögis. Selle intensiivselt ürdine tüümiani maitse sobib eriti hästi tärkliserikaste toitude, näiteks soolaste küpsetiste või leiva sisse. Alustuseks prae seemneid õlis, et vabastada nende pähkline maitse ja seejärel lisa seemneid karridele, kartuli- või köögiviljaroogadele. Tugevama maitse saamiseks purusta seemned enne kasutamist uhmris. Karusköömned on suurepärane lisand taimetoidu maitsestamiseks. Ajowani seemned sobivad hästi tamarindi, koriandri, köömne ja apteegitilliga.
Koostis: ajowani seemned ehk karusköömned*.
*=mahepõllumajandusest
Kogus: 100 g
aed-mustköömen, kalonji, mustköömen, mustköömen müük, mahe mustköömen, öko mustköömen,