Datlid - Deglet nour, kivideta, mahe, 500g
Päritolumaa: Tuneesia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Deglet Nour datlid on helepruuni värvuse ja õrna karamellise maitsega mahlased viljad, mis on looduslikult magusad ja ilma lisatud suhkruta. Datlid sobivad ideaalselt tervislikuks vahepalaks, looduslikuks magustajaks või koostisosaks küpsetistes ja toorroogades.
Kivideta ja mugavalt kasutatavad – lihtsalt puhas, mahe dattel.
Miks valida
– Kivideta ja mugav kasutada
– Ilma lisatud suhkru ja säilitusaineteta
– Rikkalik looduslike suhkrute, kiudainete, kaaliumi ja magneesiumi allikas
– 100% mahepõllumajandusest
– Sobib veganitele ja gluteenivaba toitumise korral
Kasutamine
Naudi otse vahepalana või kasuta magustoitudes, küpsetistes, smuutides ja toorbatoonides.
Sobib hästi ka energiakuulikeste, taimses köögis “karamelli” ja datlimoosi valmistamiseks.
Koostisosad
100% mahe Deglet Nour datlid (kivideta)
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.
Pärast avamist sulgeda hoolikalt. Vajadusel võib säilitada külmkapis, et säiliks värskus ja pehmus.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energia: 1250 kJ / 294 kcal
Rasvad: 0,4 g
millest küllastunud: 0,1 g
Süsivesikud: 66 g
millest suhkrud: 63 g (looduslikud)
Kiudained: 7,5 g
Valgud: 2,5 g
Sool: 0,01 g
Kaalium: ~650 mg
Retseptisoovitus: datli-kakaokreem
Blenderda 1 tass kivideta datleid 2 sl toorkakaoga ja 100 ml taimse piimaga, kuni tekib kreemjas magustoit või määre. Sobib hästi röstsaiale, pannkookidele või lusikaga nautimiseks.
datlid, mahe datlid, öko datlid, orgaanilised datlid, kuivatatud datlid, datlite müük, mahe datlid müük, mahe dattel,
Päritolumaa: Hiina
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Usbekistan
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Usbekistan
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Sri Lanka
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Ghaana
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik