Hapukapsamahl, mahe, 300ml
Kirjeldus:
See 100% mahepõllumajandusest pärit hapukapsamahl on valmistatud loodusliku kääritamise teel, säilitades kõik kasulikud toitained ja maitseomadused. Hapukapsamahl on tuntud oma seedimist toetavate omaduste poolest ning on suurepärane C-vitamiini ja probiootikumide allikas. Sobib hästi igapäevaseks tarbimiseks, eriti seedimise toetamiseks ja immuunsüsteemi tugevdamiseks.
Koostisosad:
100% mahe hapukapsamahl
Toitumisalane teave (100 ml kohta):
-
Energiasisaldus: 105 kJ / 25 kcal
-
Rasvad: 0 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
-
-
Süsivesikud: 4,2 g
-
millest suhkrud: 0,3 g
-
-
Valgud: 1,4 g
-
Sool: 1,6 g
-
C-vitamiin: 25 mg (31% päevasest võrdluskogusest)
Säilitamistingimused:
-
Hoida jahedas ja kuivas kohas
-
Pärast avamist säilitada külmkapis ja tarvitada kahe päeva jooksul
Retsept: Hapukapsa Smuuti Seedimise Toetuseks
Koostisosad:
-
100 ml mahe hapukapsamahla
-
1 küps banaan
-
100 ml vett või taimset piima (nt mandli- või kaerapiim)
-
1 tl mett või agaavisiirupit (valikuline)
-
Mõned jääkuubikud
Valmistamine:
-
Koori ja tükelda banaan.
-
Pane kõik koostisosad blenderisse.
-
Blenderda kuni saad ühtlase smuuti.
-
Serveeri kohe ja naudi värskendavat ning seedimist toetavat jooki.
-
Rasvad: 0 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
-
-
Süsivesikud: 4,2 g
-
millest suhkrud: 0,3 g
-
-
Valgud: 1,4 g
-
Sool: 1,6 g
-
C-vitamiin: 25 mg (31% päevasest võrdluskogusest)
Säilitamistingimused:
-
Hoida jahedas ja kuivas kohas
-
Pärast avamist säilitada külmkapis ja tarvitada kahe päeva jooksul
Retsept: Hapukapsa Smuuti Seedimise Toetuseks
Koostisosad:
-
100 ml mahe hapukapsamahla
-
1 küps banaan
-
100 ml vett või taimset piima (nt mandli- või kaerapiim)
-
1 tl mett või agaavisiirupit (valikuline)
-
Mõned jääkuubikud
Valmistamine:
-
Koori ja tükelda banaan.
-
Pane kõik koostisosad blenderisse.
-
Blenderda kuni saad ühtlase smuuti.
-
Serveeri kohe ja naudi värskendavat ning seedimist toetavat jooki.

Päritolumaa: Eesti, (Võrumaa)
Päritolumaa: Sri Lanka
Sertifikaat: mahepõllumajandusest