Punased läätsed, mahe, 500g
Päritolumaa: Türgi
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Punased läätsed on kergesti seeditavad ja kiiresti valmivad kaunviljad, mis sobivad suurepäraselt igapäevasesse toidulauale. Nende mahe maitse ning pehme tekstuur teevad neist ideaalse koostisosa suppidesse, hautistesse ja taimetoitudesse.
Punased läätsed ei vaja leotamist ja lagunevad keetes kergelt – sobivad eriti hästi püreesuppidesse ja vürtsikatesse roogadesse.
Miks valida
– Kiiresti valmivad
– Taimse valgu ja kiudainete allikas
– Gluteenivaba
– Mahepõllumajandusest
– Sobib hästi veganitele ja taimetoitlastele
Kasutamine
Loputa läätsed sõelal külma vee all.
Keeda vahekorras 1 osa läätsesid ja 2,5 osa vett keskmisel kuumusel 10–15 minutit, kuni läätsed on pehmed. Leotamist ei vaja.
Sobib hästi suppidesse, hautistesse, kastmetesse ja karritesse.
Koostisosad
100% mahe punased läätsed
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist sulgeda hoolikalt.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energia: 1477 kJ / 353 kcal
Rasvad: 2,2 g
millest küllastunud: 0,4 g
Süsivesikud: 57 g
millest suhkrud: 2,0 g
Kiudained: 8,9 g
Valgud: 25 g
Sool: 0,02 g
Retseptisoovitus: punaste läätsede karri kookospiimaga
Kuumuta potis hakitud sibul ja küüslauk. Lisa maitseained nagu karri, kurkum ja ingver. Lisa punased läätsed ja kookospiim, hauta umbes 15 minutit. Serveeri värske koriandriga ja soovi korral koos basmatiriisiga.
Päritolumaa: Itaalia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Eesti
Tootja: Tõrvaaugu Mahetalu
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Päritolumaa: Eesti
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Itaalia
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Kambodža
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest