Kaerahelbed (jämedad), gluteenivabad, mahe, 500g
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kirjeldus
Need mahedad jämedad gluteenivabad kaerahelbed on suurepärane valik tervisliku ja toitva hommikusöögi valmistamiseks. Kaerahelbed on tuntud oma kõrge kiudainesisalduse poolest, mis aitab hoida täiskõhutunnet ning toetab seedimist. Lisaks sisaldavad need olulisi mineraalaineid nagu mangaan, fosfor, magneesium ja vask.
Miks valida just need kaerahelbed?
-
Gluteenivabad – sobivad gluteenitalumatusega inimestele
-
Mahetoode – kasvatatud ilma sünteetiliste väetiste ja taimekaitsevahenditeta
-
Kiudainerikas – toetab seedimist ja aitab hoida täiskõhutunnet
-
Mitmekülgne kasutus – sobib putrudeks, küpsetisteks ja müslideks
Kasutussoovitus
-
Lase 500 ml vett või taimset piima keema.
-
Lisa 2,5 dl kaerahelbeid.
-
Maitsesta soola ja soovi korral suhkruga.
-
Keeda tasasel tulel 6 minutit, aeg-ajalt segades.
-
Tõsta tulelt, kata kaanega ja lase pudrul haududa umbes 3 minutit.
-
Serveeri meelepäraste lisanditega.
Koostisosad
100% mahepõllumajanduslikult kasvatatud gluteenivaba täisterakaer
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.
Toitumisalane teave (100 g kohta)
-
Energia: 1548 kJ / 370 kcal
-
Rasvad: 8 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 1,6 g
-
-
Süsivesikud: 55 g
-
millest suhkrud: 1,2 g
-
-
Kiudained: 11 g
-
Valgud: 14 g
-
Sool: 0 g

Mahedad jämedad kaerahelbed (500 g) on gluteenivabad ja sobivad ideaalselt hommikusöögiks, küpsetisteks või smuutidesse. Toitev ja tervislik valik, mis toetab seedimist ning annab energiat kogu päevaks – It's Bio e-poest.
Päritolumaa: Pakistan.
Kogus: 500 g
Päritolumaa: türgi
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Päritolumaa: Eesti
Tootja: Tõrvaaugu Mahetalu
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Türgi
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Päritolumaa: Holland
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik