Tapioki tärklis, mahe, 500g
Päritolumaa: Tai
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Tapiokitärklis on neutraalse maitsega ja kergesti seeditav tärklis, mis saadakse maniokijuurtest. See on looduslikult gluteenivaba ning sobib hästi küpsetamiseks ja kastmete paksendamiseks, samuti taimsete piimade, pudingite ja magustoitude valmistamiseks.
Tapioki eeliseks on selle sile tekstuur ja võime anda toidule meeldivat elastsust.
Miks valida
– Gluteenivaba
– Neutraalne maitse ja sile tekstuur
– Sobib paksendajaks, küpsetamiseks ja magustoitudesse
– Mahepõllumajandusest
– Veganitele ja gluteenitalumatutele sobiv
Kasutamine
Tapiokitärklist võib kasutada kastmete ja suppide paksendajana (lisa vedelikku segatuna, ära keeda üle), küpsetistes nisujahu asendajana või taimsete magustoitude, näiteks pudingite ja tarretiste valmistamiseks.
Võib segada ka teiste jahudega, et parandada küpsetiste struktuuri.
Koostisosad
100% mahe tapiokitärklis
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist sulgeda hoolikalt.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energia: 1474 kJ / 347 kcal
Rasvad: 0 g
millest küllastunud: 0 g
Süsivesikud: 86 g
millest suhkrud: 3,4 g
Kiudained: 0,9 g
Valgud: 0,2 g
Sool: 0 g
Retseptisoovitus: lihtne vegan tapiokipuding kookospiimaga
Leota 3 sl väikeseid tapiokiteri kookospiimas 15 minutit. Kuumuta segu tasasel tulel, kuni tapiokiterad muutuvad läbipaistvaks. Magusta meelepäraselt (nt agaavisiirupiga) ja serveeri marjade või puuviljadega.

Päritolumaa: India.
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Kambodža
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Eesti
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Päritolumaa: Türgi
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik