Toortatrajahu, mahe, 1kg
Päritolumaa: Eesti
Tootja: Tõrvaaugu Mahetalu
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Tõrvaaugu mahe toortatrajahu on jahvatatud kergelt kuivatatud ja kooritud tatrast, ilma kuumutamata. Tänu madalale töötlemistemperatuurile säilitab jahu kõik toortatra väärtuslikud toitained: looduslikud kiudained, mineraalid ja kergesti omastatav taimne valk.
Peene jahvatusega, pähklise maitse ja heleda tooniga – ideaalne gluteenivaba alternatiiv küpsetistes, pannkookides või pudru valmistamisel.
Miks valida
– Valmistatud Eestis kasvanud mahetatrast
– Toortöötlemine – säilinud looduslikud toitained
– Peene struktuuriga ja maheda maitsega
– Sobib gluteenivaba toitumise korral
– Mitmekülgne kasutus küpsetistes ja soolastes roogades
Kasutamine
Sobib leibade, pannkookide, küpsiste, muffinite ja toorpudru valmistamiseks. Võib kasutada 100% ulatuses või segatuna teiste jahudega.
Samuti sobib kastmete ja suppide paksendamiseks.
Koostisosad
100% mahe toortatar (jahvatatud)
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas, tihedalt suletuna.
Pärast avamist soovitatav tarbida 1–2 kuu jooksul.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energia: ~1465 kJ / 350 kcal
Rasvad: 2,5 g
millest küllastunud: 0,5 g
Süsivesikud: 70 g
millest suhkrud: 0,5 g
Kiudained: 5,5 g
Valgud: 12 g
Sool: 0 g
Retseptisoovitus: gluteenivabad tatrapannkoogid
Sega 1 tass toortatrajahu, 1,5 tassi taimset piima, 1 sl õli ja näpuotsatäis soola. Lase tainal seista 10 minutit. Küpseta pannil kuldpruuniks. Sobib soolase või magusa lisandiga.
Päritolumaa: India.
Päritolumaa: Itaalia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Türgi
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Päritolumaa: Pakistan
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik