Tatrapasta, mahe, 300g
Koostisosad: toor-tatrajahu (95%)*, vesi, paksendaja: guarkummi*. * = mahepõllumajandusest.
Kogus: 300 g
Valmistamine: Maitsesta vesi soolaga ja lase keema. Lisa pasta keevasse vette: 2 osa vett ning 1 osa pastat. Keeda 1-2 min ja loputa seejärel külma veega.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
- energiasisaldus: 1436kJ/ 338 kcal
- rasvad: 2,89 g,
- millest küllastunud rasvhapped: 0,632 g
- süsivesikud: 68,1 g,
- millest suhkrud: 0,9 g
- valgud: 11,9 g
- kiudained: 11,7 g
- sool: 0,0013 g.
Amarant on hea mangaani, magneesiumi, fosfori ja raua allikas. Kasuta amaranti pudruna, salatites või õhitult magustoitudes.
Punased oad on klassikaliseks lisandiks tšilliroogades ja salatites. Punane aeduba sisaldab rohkelt valku. magneesiumi, kiudaineid ning rauda.