Jasmiiniriis (valge, gluteenivaba), mahe, 500g
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Kambodža
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Miks valida just see jasmiiniriis?
-
Mahe ja gluteenivaba – sobib tundliku seedimisega inimestele
-
Aromaatne – rikastab roogade maitset ja lõhna
-
Mitmekülgne kasutus – sobib lisandiks, salatitesse ja magustoitudesse
-
Kvaliteetne päritolu – kasvatatud Kambodžas ilma sünteetiliste väetiste ja taimekaitsevahenditeta
Kasutussoovitus
-
Loputa riis hoolikalt külma veega.
-
Keeda vahekorras 1 osa riisi ja 2 osa vett.
-
Hauta madalal kuumusel umbes 25 minutit, kuni vesi on imendunud ja riis on pehme.
-
Lase 5 minutit kaane all seista enne serveerimist.
Koostisosad
100% valge jasmiiniriis (mahepõllumajandusest)
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.
Toitumisalane teave (100 g kohta)
-
Energia: 1515 kJ / 357 kcal
-
Rasvad: 0,7 g
-
millest küllastunud rasvhapped: 0,2 g
-
-
Süsivesikud: 80 g
-
millest suhkrud: 0,1 g
-
-
Kiudained: 1,3 g
-
Valgud: 7,1 g
-
Sool: 0,01 g
Retsept: Tai stiilis jasmiiniriis köögiviljadega
Koostisosad:
-
1 tass jasmiiniriisi
-
2 tassi vett
-
1 spl kookosõli
-
1 porgand, viilutatud
-
1 paprika, tükeldatud
-
1 tass brokolit
-
2 spl sojakastet
-
1 tl seesamiõli
-
Roheline sibul ja seesamiseemned kaunistamiseks
Valmistamine:
-
Keeda jasmiiniriis vastavalt juhistele.
-
Kuumuta pannil kookosõli ja prae köögivilju 5–7 minutit.
-
Lisa sojakaste ja seesamiõli, sega läbi.
-
Serveeri köögiviljasegu keedetud jasmiiniriisiga.
-
Kaunista rohelise sibula ja seesamiseemnetega.
Päritolumaa: India.
Päritolumaa: Itaalia
Sertifikaat: Mahepõllumajanduslik
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Kambodža
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Türgi
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest