Aroruut, mahe, 200g
Päritolumaa: Holland
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Aroruut ehk maranta on peen ja neutraalse maitsega pulber, mis toimib loodusliku paksendajana. See on ideaalne valik selgete suppide, kastmete, pudingite, vanillikreemi, beebitoitude ja küpsetiste valmistamiseks. Eriti populaarne gluteenivabas toitumises tänu oma kergele seeditavusele ja gluteenivabale koostisele.
Miks valida aroruut ?
– 100% puhas ja looduslik maranta juure pulber
– Sobib gluteenivabaks toitumiseks
– Ei muuda toidu maitset ega värvi
– Ideaalne selgete kastmete ja magustoitude paksendajana
– Sobib ka beebitoiduks ja küpsetamiseks
Koostisosad:
100% noolejuur (maranta)*
(*sertifitseeritud mahepõllumajandusest)
Toiteväärtus 100 g kohta:
– Energia: 1535 kJ / 362 kcal
– Rasvad: 0,1 g
– millest küllastunud: 0 g
– Süsivesikud: 88 g
– millest suhkrud: 0 g
– Kiudained: 3,4 g
– Valgud: 0,3 g
– Sool: 0 g
Kasutussoovitus:
Sega 1 supilusikatäis noolejuurt 250 ml külma veega. Lisa segu kuumale vedelikule (nt kaste või supp) ja kuumuta segades, kuni segu pakseneb.
Retseptisoovitus: Gluteenivaba vanillikreem marantaga
Koostisosad:
-
500 ml taimset piima (nt kaera- või mandlipiim)
-
3 spl noolejuurt
-
2 spl vahtrasiirupit või roosuhkrut
-
1 tl vaniljeekstrakti
-
Näpuotsatäis kurkumit (värvi andmiseks, valikuline)
Valmistamine:
-
Sega potis piim, noolejuur, siirup ja vanilje. Soovi korral lisa kurkum.
-
Kuumuta pidevalt segades, kuni segu muutub kreemjaks.
-
Serveeri soojalt või jahtunult – sobib puuviljade, kookide või pannkookide juurde.
Mahe aroruut (maranta) Hollandist – ideaalne gluteenivaba paksendaja kastmetesse, magustoitudesse ja küpsetistesse. Looduslik, neutraalne ja kergesti seeditav – saadaval It's Bio e-poest.

Kogus: 500 g
Päritolumaa: Poola
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Kambodža
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: Ukraina
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 500 g
Päritolumaa: India
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest
Kogus: 300 g
Päritolumaa: Itaalia
Sertifikaat: Mahepõllumajandusest